Descobrim Cambrils

Biblioteca Josep Salceda i Castells

C/Alfons I el Cast, 2. 43850 CAMBRILS
977 363 495
bib@cambrils.org

Accions de pau en temps de guerra

13.10.2008 12:35

Durant els mesos d'octubre i novembre hi haurà un seguit d'activitats encaminades a recordar un dels personatges il·lustres de Cambrils: el cardenal Vidal i Barraquer.

  • DIJOUS 2 d'octubre a les 20 hores a l'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional: Inauguració de l'exposició Cultura de Pau.

Es podrà visitar del 2 al 27 d'octubre.

 

  • DIVENDRES 24 d'octubre a les 19.15 hores a la Biblioteca Municipal: Sessió del Club de Lectura amb el llibre Francesc Vidal i Barraquer, de Mn. Josep Raventós.

Comptarà amb la presència de Margarita Mauri i Mn. Josep Raventós.

 

  • DIMECRES 5 de novembre a les 20 hores a la sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional: Vidal i Barraquer i l'Església catalana davant la guerra civil.

Conferència a càrrec de Mn. Josep Raventós.

 

  • DIUMENGE 16 de novembre a les 10 hores, sortida de la plaça d'Espanya: Ruta comentada. Vidal i Barraquer, el cardenal de la Pau.

 

  • DIVENDRES 21 de novembre a les 20 hores a la sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional: El cardenal Vidal i Barraquer: un exemple del primer exili de la Guerra Civil (1936-1939).

Conferència a càrrec de Rubèn Doll Petit.

 

  • DIMECRES 26 de novembre a les 20 hores a la sala d'actes del Centre Cultural i Ocupacional: Presentació de Al servei dels ferits: recull de fonts sobre l'Hospital de Sang de Cambrils.

Primer número de la publicació científica Camins: Revista de Patrimoni Cultural de Cambrils.