Descobrim Cambrils

Biblioteca Josep Salceda i Castells

C/Alfons I el Cast, 2. 43850 CAMBRILS
977 363 495
bib@cambrils.org

Actualització de la web dedicada a Rutes per Cambrils

07.09.2009 13:02

Aquest mes de setembre del 2009 la Biblioteca us ofereix l’actualització de la pàgina Web vinculada al fons de què disposem i que parla de la nostra ciutat: Cambrils.

L’actualització té el següent eix temàtic: rutes i itineraris. Està desglossat en diversos apartats:

  • Llibres de viatges i revistes, que inclouen la nostra ciutat dintre de les seves rutes. S’ha incorporat també un enllaç al Google llibres, sempre que s’ha trobat.
  • Rutes històriques i literàries que s’han fet per la ciutat i que han comptat amb la participació de la biblioteca.
  • Enllaços recomanats. Aquí trobareu d’altres Webs interessants i que tenen el mateix eix temàtic que aquesta actualització.


El contingut anterior de la Web: Cardenal Vidal i Barraquer i Parc Samà es pot continuar consultant, tan sols cal obrir el menú desplegable vinculat al tema, que trobareu a l’esquerra de la pantalla.

Continueu disposant dels apartats per fer les vostres aportacions i suggeriments per a la millora de la Web i del fons bibliogràfic vinculat, així com les vostres recomanacions.

Finalment expressar el nostre agraïment a tots aquells que ens aporten material divers: llibres, fulletons, fotografies, audiovisuals, etc, sempre vinculats a Cambrils i que ens serveix per ampliar i enriquir el nostre fons i alhora poder-lo compartir amb tots vosaltres.

Esperem que us agradi!